Dagens "Humorcitat från film"

Idag ska jag citera en ganska så populär komedi som jim cary har gjort (HAHA ja jag vet, alltig denna jim cary) .... Iaf filmen heter "Liar Liar"! har aldrig sett hela fast har sett litegrann ibland hos kompisar och så.. men såg en reklam på tv för nån vecka sen och då var denna sen som är så rolig !!

nu kör vi!
han gick in i en hiss och där inne så stod det då en tjej... och hon råkade ju ha stora tuttar =) och alla som sett filmen vet vad som hände sen ;) detta:
hon säger nånting om att alla är så snälla mot henne osv, så säger jim cary : det är för dina tuttar är stora! och kollar på hennes tuttar.
och anledningen till varför han säger så är ju för att han har fått nåt fel som gör att han säger det han tänker hela tiden (samma som cartman får i ett avsnitt). och så därför sa han det om tuttarna....ska hyra filmen till helgen för han säger nog mer roliga saker i den =) vem vet kanske skriver om deti dagens humorcitat från film? ;)

sen när han har sagt det ja då kom det såklart............hon slår honom PANG!!! sen ångrade han sig nog hela dagen för att han var så trög =P men alla gör vi våra misstag =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0